Členka slavných Kelly Family osahávala Gotta!

 Celebrity 
26. června 2015 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Patricia Kelly s Karlem Gottem, tedy jen voskovým Profimedia
Osahávala Gotta, pak se tiskla k Lucii Bílé, nevynechala Karla IV., a posadila se i ke Krtečkovi. Takhle vypadala včerejší návštěva slavné členky dávného pěveckého rodinného klanu Kelly Family - Patricie v pražském muzeu voskových figurín.

Patricia Kelly byla nadšená hodinovou návštěvou Muzea Grévin. Při své zastávce v Česku, kde absolvuje koncerty v Praze a zítra v Olomouci, si udělala čas na památky i zajímavá místa.

"Je to tu úžasné a samozřejmě znám božského Karla Gotta. On je opravdu jedinečný a musela jsem si na něj sáhnout," prozradila VIPstory.cz žena, která patří k nejkrásnějším členkám skupiny. Jde o sestru v 90. letech slavného Angela.

Mohla si osahat všechny voskové figuríny. Kromě Gotta, Michaela Jacksona, Johna Lenona ji zaujal i Krteček nebo socha Lucie Bílé. České publikum je Patricii, která umí plynně anglicky, německy a francouzsky, velmi blízké, stejně jako mentalita a kultura.

"Máte úžasné památky, úžasná místa a Českou republiku mám velmi ráda. A ráda bych, abychom s rodinou měli také sochy z vosku. Není to namyšlenost, je to takové mé přání," dodala Patricia Kelly, která všechny překvapila skromností, vstřícností a velkou znalostí naší země.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve