Kynychová jako Gott. Má stejné ocenění a chystá další obří akci!

 Celebrity 
20. června 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hanka Kynychová se už řadu let věnuje práci pro dětské domovy. Nyní za to dostala ocenění produkce H. Kynychové
Cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová se pyšní stejným oceněním, které má doma Karel Gott. Kromě propagování zdravého životního stylu a cvičení je známá i tím, že neúnavně podporuje děti z dětských domovů, a proto letos připravuje už 9. ročník obřího projektu Hejbejte se a zpívejte.

Právě díky tomuto projektu, který je výjimečný svým rozsahem, počtem dětských domovů i osobností, které se do něj zapojují, zažila Kynychová ve Státní opeře Praha hodně zajímavou chvíli. Převzala tradiční cenu Ď (Ď jako děkuji), která je už patnáct let udělována mecenášům a dobrodincům.

Mezi významné držitele této ceny patří třeba kardinál Dominik Duka nebo Zlatý slavík Karel Gott, který ji letos také převzal.

Zatímco Kynychová převzala cenu za speciální charitativní počin, Gotta děti zvolily morálním vzorem. „Když vyhlásili naše Hejbejte se a zpívejte jako počin roku, byla jsem neuvěřitelně dojatá, ale věděla jsem, že budu mluvit, tak jsem se snažila emoce držet na uzdě. Když mě však na jevišti Státní opery vystřídal sám mistr Karel Gott, brečela jsem v hledišti jako želva. Je pro mě velkou ctí mít stejné ocenění jako náš zlatý slavík,“ popisala svoje emoce cvičitelka, která aktivně spolupracuje s více než třemi sty dětmi z dětských domovů po celé České republice.

Ceny si velmi váží i proto, že nepatří jenom ji, ale všem přátelům a kolegům, kteří s ní projekt léta produkují a celý rok na něm vždy pracují. „Na cenu Ď byl můj nadační fond nominován pět let a až letos jsme nominaci proměnili ve vítězství. Považuji to za velký úspěch,“ doplnila Kynychová.

Každoroční finálové show se účastní řada VIP osobností jako Dara Rolins, Václav Neckář, Kateřina Neumannová, Roman Šebrle, Tereza Kostková, Tereza Brodská, Petr Vágner a mnozí další. Všichni výhradně bez nároku na honorář.

Do letošního ročníku Hejbejte se a zpívejte, který se uskuteční opět na podzim, se zapojilo na 19 dětských domovů, tedy téměř 350 dětí. Letní soustředění startují v polovině července. A velkou novinkou je taneční kategorie pod vedením Filipa Jankoviče, který tančil s mnohými hvězdami takového formátu jako Kylie Minoguje, Justin Biber či Geroge Michael. Nyní tančí s Kate Matl a je průkopníkem tanečních vystoupení mužů na podpatcích. Nuže, je opravdu na co se těšit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum