Kostková oslavila poslední třicetiny a navíc dostala další hodně zajímavou nabídku!

 Celebrity 
19. června 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tereza Kostková nouzi o práci tedy rozhodně nemá! Foto: Cohiba Atmosphere
Herečka Tereza Kostková, která momentálně hraje v muzikálu Mýdlový princ a natáčí další sérii seriálu Vinaři, oslavila poslední "třicetiny". O práci rozhodně nemá nouzi. A kromě večeře s manželem a synem, kterou narozeniny oslavila, dostala hodně zajímavou nabídku.

Měla by hrát jednu z hlavních postav v nové komedii Zdeňka Trošky.Režisér Sluncí, sen, Kameňáků, Babovřesků či pohádek připravuje od poloviny září natáčení "duchařské" komedie Strašidelný dům. Právě tam by Tereza měla hrát.

"Asi to nebude duch, ale moc se na to těším," svěřila se mezi svými přáteli. Ani Troška, ani producenti nechtějí více prozrazovat, ale momentálně mají obsazení téměř hotové. Pokud vše dobře půjde, natáčení vypukne v plánovaný termín.

"Točit bychom měli asi měsíc a pro změnu v Praze a okolí. Premiéra bude někdy na jaře příštího roku. Bude to něco jako byly komedie Jak utopit doktora Mráčka. V tomto stylu," prozradil Zdeněk Troška s tím, že název Strašidelný dům je zatím pracovní a je možné, že se komedie bude jmenovat jinak.

Teď ale zatím řeší současnost a narozeninovou oslavu si opravdu velmi užívala! „Narozeniny sice nejsem moc zvyklá slavit, ale někdy se prostě něco malého nečekaně semele, jako nyní. A když už slavím, tak nejraději obědem, nebo večeří v úzkém rodinném kruhu a v příjemném prostředí,“ přiznala Tereza Kostková, na kterou jako překvapení čekalo bohaté degustační menu, dort i s ohňostrojem, překrásná kytice a luxusní šampaňské.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum