Viki Cabadaj ze Sněženek měl tyhle dvě blondýnky!

 Celebrity 
18. června 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Antononín Duchoslav s kamarádkou Miluškou Bittnerovou a Veronikou Žilkovou na vernisáži obrazů Káji Saudka Profimedia
Vikiho Cabadaje z komedie Sněženky a machři si asi vybaví všichni. Jan Antonín Duchoslav, kterému už tuhle roli nikdo neodpáře to s ženskými umí. Za večer stihl hned dvě. A hned dvě blondýny!

Nešlo o nějaké orgie, ale o vernisáž obrazů Káji Saudka v Tančícím domě. Na výstavu ho s sebou vzala česká Marylin Monroe, herečka a moderátorka Miluška Bittnerová.

"Já měla jít s Jarkou Obermaierovou, ale ona točí Ulici, tak mi zavolala, ať jdu a vezmu s sebou někoho milýho. No tak jsem zavolala Toníčkovi," prozradila VIPstory.cz sympatická blondýnka a nositelka bujného poprsí, která momentálně drží dietu a prý ji to prospívá.

Na akci se potkala spolu s paní "ministrovou", kolegyní Veronikou Žilkovou, s níž se do té doby osobně neznala. "Je moc fajn, je úplně normální, správná ženská. Hezky jsme si my holky co jsme blond, popovídaly," prozradila Bittnerová a Jan Antonín Duchoslav jen tiše pozoroval, jak pak obě jeho dámy, alespoň pro ten večer neobdivují jen obrazy Káji Saudka, který leží už osm let v kómatu, ale třeba i finalisty letošní soutěže Muž roku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod