ODHALENÍ: Tenhle americký zpěvák měl v Česku milence! Taky umělce!

 Celebrity 
14. června 2015 00:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dean Reed byl americký komunista, kterého uchvátil východ. Prý byl skrytý gay a v Československu měl slavného milence archiv
Zpěvák Dean Reed se sice narodil v Americe, ale pak jej uchvátil východní blok a stal se socialistickou hvězdou. Zamiloval si Rusko, později východní Německo. Kdo ale miloval jeho? Údajně jeden náš slavný umělec...

Dean Reed se narodil v Coloradu, ale protože se se svými popěvky ve své rodné zemi moc nechytil, vrhl se dělat kariéru do Argentiny. Zde si získal okamžitě popularitu možná i díky svému velmi příjemnému vzhledu, ale pro svoji politickou aktivitu a neustálou kritiku namířenou proti režimu byl ze země vykázán. Nakonec ho zlákalo tehdejší SSSR a jako první umělec zde měl velké turné.

Právě po svých cestách potkal tehdy mladého, pohledného umělce ze socialistického Československa. A vznikl údajně cit silnější, než jen přátelský!

"Říká se to, že to byla velká láska. Právě ten náš zpěvák inklinoval k Reedovi, a to tak, že se hovoří o velké lásce a citu," prozradila VIPstory.cz jedna z hereček, která však odmítá prozradit, kdo je oním zpěvákem, stále žijícím, který se do Deana Reeda tolik zamiloval.

Velkou bolest prý náš umělec prožil, když Reed předčasně zemřel. Rozhodl se totiž trvale opustit tehdejší východní německý blok a vrátit se zpět do rodných USA. Jenomže to nestihl. Přesně před 29 lety se při koupání v jednom z berlínských jezer se utopil. Přátelé tvrdili, že zpěvák spáchal sebevraždu. K tomu ale chyběl jediný logický důvod. Mnozí se tak přiklánějí ke vraždě.

Když se toto drama odehrálo, jeho údajný blízký přítel a milenec se téměř zhroutil. Na pár dní dokonce přestal komunikovat s okolím. Uzavřel se do sebe. S bolestivou ztrátou se nemohl dlouho vyrovnat a údajně do dnes na něj myslí.

Jenomže Dean Reed měl i své stinné stránky. Kromě toho, že byl skrytý gay a příznivec socialismu, měl být i poměrně nebezpečný. Podle nedávno zveřejněných informací ruské televize Rossia byl totiž zpěvák agentem KGB.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47