Takhle se změnil "Jája jasnačka" z Policie Modrava!

 Celebrity 
08. června 2015 03:25 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Holán před lety a dnes. Změna je poměrně značná! Profimedia
Pořád dobře naladěný, veselý, usměvavý, takový je "Jája jasnačka" ze seriálu Policie Modrava, jehož poslední díl včera televize Nova odehrála. Jak se představitel mladého policisty Pavla Votavy, herec a dabér Michal Holán změnil?

Začínal v různých filmech a seriálech s malými štěky a vypracoval se až na hlavní role. Také hodně dabuje a jeho nejslavnější dabingovou rolí je zřejmě Ben Jäger v seriálu Kobra 11 a větší roli nyní od Jaroslava Soukupa dostal v kriminálním a veleúspěšném seriálu Policie Modrava.

Natáčení všech dílů se na Šumavě realizovalo postupně v letech 2008 až 2014 okolo Srní, Kašperských Hor, Klatov či Sušice. Holán měl dvouměsíční pauzu, protože ho postihla akutní břišní příhoda, kdy se mu ucpala střeva a musel okamžitě na operaci. Zpět se pak do děje vrátil.

Před mnoha lety se "proslavil" i tím, že chodil s finalistkou první série Vyvolených Kateřinou Langerovou. Pak se občas někde mihl. Ze štíhlého sexy kluka se proměnil na mírně zakulaceného muže středních let. Ale úsměv, dobrá a optimistická nálada mu rozhodně zůstala. Díky Policii Modrava ho poznávají tisíce lidí, především dívek a žen.

Michal je ale šťastně zadaný a jak říká, nic neplánuje, raději žije a užívá si každého dne. Práce ho baví a ne její nedostatek si rozhodně nemůže sledovat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47