EXKLUZIVNĚ: Známe důvod, proč Gottová opravdu opouští muzikál i televizi!

 Celebrity 
08. června 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana Gottová jako prostitutka v Přízraku Londýna, z kterého odešla za podivných okolností! Profimedia
Lhát se nemá! Pravda stejně jednou vyjde najevo! A v případě celebrit to platí dvojnásob. Jde o manželku "elity českého národa", Ivanu Gottovou. Kauza, která zahýbala českým šoubyznysem, kdy odchází z televize a teď poměrně ve zlém z muzikálu Přízrak Londýna, má zajímavé rozuzlení.

Prioritně žádná nemoc, žádný vážný zdravotní stav, pomalu na umření! Ale zhrzenost. Šok z toho, že ji milovníci a obdivovatelé jejího manžela Karla Gotta nemohou přijít na jméno. A poté, co se jí podařilo vyštípat manželovi dlouhodobé spolupracovníky - tajemníka Adama a manažerku Herzerů, ji to všichni dávali hodně sežrat.

"Ano, Ivana má možná problémy s krční páteří, ale ne rozhodně takové, kvůli kterým by nemohla odehrát dvě poslední představení v sezóně, nebo nutně skončit v televizi. Ona se prostě jen chtěla stáhnout ze scény, aby nebyly tak vidět, protože je prostě zoufalá z toho, že ji lidi neberou, ani když je Gottová," prozradil VIPstory.cz jeden z herců z Divadla Hybernia, odkud ve zlém po neshodách s producentkou Emou Krahulíkovou odešla.

"Krahulíkové chodí anonymy, hnusné zprávy a podobně. Ale převažuje podpora jak ze strany veřejnosti, tak i nás herců, zpěváků. Konečně se našel někdo, kdo paní "hvězdě" řekl pravdu do očí. A Ema jí to řekla na férovku, že se prostě nezblázní z toho, že je Gottová, a že to, jak se Ivana zachovala, by se nikdo jiný nezachoval," řekl zdroj z divadla.

Ivana Gottová prý nechtěla původně skončit kvůli zdraví, ale kvůli sobě. To, že nemůže pokračovat v projektu kvůli páteři byl zástupný problém. Límec na krku začala nosit až pár dní poté, co si začala na bolavou páteř stěžovat. Dokonce odvolala účast na víkendovém Avon pochodu. Protože prý při každém kroku zvrací a nezvládla by ho. Jenže není zas tak moc lidí, kteří ji až takové potíže věří.

Zkrátka Gottová pro mnoho lidí skončila. Gotta si všichni moc vážíme a upřímně nám je ho líto, co asi musí doma prožívat. "Nejhorší bývají zhrzené a zneuznané milenky a manželky. To pak ti pánové zažívají peklo. A jak je to na Bertramce, bůh ví...," myslí si i další z členů hereckého obsazení muzikálu, z kterého Gottová odešla, aniž cokoli řekla a rovnou produkci oznámila, že má za sebe náhradu a hotovo.

Tím, že se Karel Gott své ženy zastal, u mnohých klesl. Ne proto, že by se zachoval jako gentleman, ale proto, že se zastává manželky, která má jen manýry a chová se velmi neprofesionálně. A to naštve každého šéfa, producenta i kolegu, nejen v šoubyznysu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008