Hrůza! Slavný český herec v ohrožení života. Skončil na ARO! Víme, jaký je jeho stav

 Celebrity 
07. června 2015 00:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pavel Soukup je v ohrožení života! archiv TV Prima
Pavel Soukup, slavný český herec a dabér skončil na ARO! Z divadla Goja Music Hall, kde se byl podívat na představení Fantom opery, ho odvezla záchranka do pražské Vinohradské nemocnice. Přitom jej museli oživovat.

Soukup, který měl před časem vážné zdravotní potíže, zkolaboval. Než přijela záchranka, kterou volalo hned několik lidí, podařilo se jej přivézt k životu. Následně pak ale znovu upadl do bezvědomí a začaly selhávat životně důležité orgány.

Co je příčinou, není jasné. Může jít o komplikace z prodělaného onemocnění spojených z oběhovým systémem a reakcí organismu na tropické vedro.

Anesteziologicko-resuscitační oddělení se nyní o Soukupa stará. Musel podstoupit různá vyšetření a testy. Podle exkluzivních informací přímo z nemocnice, které má redakce k dispozici, je jeho stav momentálně stabilizovaný a pacient je při vědomí. Při převozu byl však kritický.

Pavel by měl být v rámci možností už v pořádku! Byl mým hostem na Fantomovi. Mrzí mě, co se mu přihodilo, ale už mi psal smsku, že se těší, až si představení zopakuje a ještě vtipkoval. Je to moc fajn chlap, hráli jsme spolu v Mata Hari," prozradil VIPstory.cz představitel Fantoma opery Radim Schwab.

Pavel Soukup nedávno prodal svou milovanou chalupu, kterou mu zloději vykradli. Hodně se rozčílil a na nemovitost hodně zanevřel. Herec, který hraje nyní i v Ordinaci v růžové zahradě, měl už před lety vážnější zdravotní potíže.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47