LUXUS: Takhle si žije Janek Ledecký! Málem ale přišel o stamilionový majetek!

 Celebrity 
02. června 2015 04:15 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Janek Ledecký není žádný chudák. Jeho nemovitosti mají hodnotu desítek milionů korun! VIPstory.cz, archiv
Zpěvák Janek Ledecký, který zpívá, že na ptáky jsme krátký, si žije jako král! Jeho majetek má hodnotu nejméně 30 až 40 milionů korun. Jenže tenhle hitmaker málem přišel o všechno! Kde bydlí a kde tráví volný čas s rodinou?

Ledecký, jehož dcera Ester je slavná sportovkyně a syn Jonáš muzikant, bydlí trvale v pražské Haštalské ulici. V bytě, který sám má hodnotu okolo 15 až 20 milionů korun. Ve Špindlerově Mlýně má pak stylovou, luxusní vilku. Nemovitost ve Svatém Petru je taky v zhruba v hodnotě okolo 15 milionů,.

"Janek měl před pár lety bývalou vilu Czernin, kde složil třeba Hamleta, Galilea, ale tu prodal. Navíc se roky soudil se stavební firmou, která zámeček hraběte Czernina rekonstruovala. Proto si pak postavil typickou dřevěnou stavbu.

Za sto milionů, za které prodal i jinou nemovitost, by si mohl žít ale jako král. Jenže před dvěma lety byl jeho majetek v exekuci údajně kvůli podnikání. To na štěstí v poslední chvíli Ledecký, který je původně právník, zažehnal. Ale přesto na domě nyní vázne zástavní právo smluvní. Tedy nějaký úvěr, což původně nebylo. Znamená to, že Ledecký byl v hodně složité životní situaci. Tu však zvládl a dnes má střechu nad hlavou i víkendovou haciendu s luxusním výhledem na krkonošské kopce a panoramata.

Na chalupě ve Špindlu v zimě lyžuje, v létě chodí na procházky, na houby, ale hlavně - skládá hudbu. Má tu klid, i když jeho dům stojí kousíček od rušných stezek a vedle silnici vedoucí k obřímu hotelu. Vzdát se ale tohoto luxusu nehodlá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47