Marta Kubišová nemusí platit, ale klidné spaní mít rozhodně nebude!

 Celebrity 
28. května 2015 01:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marta Kubišová u soudu vyhrála, nervy si tak může zklidnit nejen cigaretkou. Úplně klidné spaní mít ale stále asi nebude... archiv
Zpěvačce Martě Kubišové jistě spadl obří balvan ze srdce, když Ústavní soud definitivně potvrdil, že nemusí platit skoro 1,4 miliony korun manželovi její bývalé kolegyni a kamarádce Heleně Vondráčkové, potažmo tedy její agentuře. Jenže „Sametová“ umělkyně rozhodně nebude mít klidné spaní!

Ústavní soud je poslední štace, která řekla, že agentura MM Martina Michala, která zastupuje Helenu Vondráčkovou nedostane nic z toho, co požaduje. Martin Michal požadoval náhradu škody za zrušenou účast Kubišové na turné tria Golden Kids. Tvrdil, že Kubišová porušila ústní dohodu, když od projektu odstoupila. Že s tím agentura měla náklady a prodělek, a že se zpěvačka zachovala nefér.

Právě poté vznikl velký spor, který obě zpěvačky rozdělil a to jak profesně, tak i lidsky. Do sporu byl ač nechtíc zatažen i Václav Neckář, který se, jako desítky různých umělců zastal tehdy Kubišové a čelili protiúderu od Martina Michala.

Ten ale pouze tvrdí, že hájí zájmy nejen své agentury, ale i své klientky, tedy i manželky. A že, to, co udělala Kubišová, je nečestné a nesportovní. Sama Kubišová se však hájí celou dobu tím, že nebyla uzavřená smlouva a ona odstoupila od projektu ještě v době, než se na něm fakticky začalo pracovat.

Pravdu měl najít soud. Téměř všechny soudy uvedly, že požadavek na zaplacení škody ve výši 1,4 milionu korun je ze strany agentury MM neopodstatněný. Proto se Martin Michal obrátil na Ústavní soud, který rozhodnutí nižší instance jen potvrdil.

Ani jedna ze stran se včera po rozhodnutí soudu ke kauze nevyjádřila. I když Kubišová vlastně vyhrála a může si oddychnout, klidné spaní mít rozhodně nebude. Osobně ji totiž mrzí, že vlastně zbytečný spor zničil přátelství a spolupráci s Helenou Vondráčkovou, které trvalo desítky let.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod