Stal se zázrak? Těžce nemocná Luba Skořepová je snad vážně nesmrtelná!

 Celebrity 
06. května 2015 04:57 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
S Lubou Skořepovou se někteří pomalu loučili a ona jim teď vytřela zrak! archiv L. Skořepové
Herecká legenda, která má dobře nakročeno na stovku Luba Skořepová je snad vážně nesmrtelná! Díky bohu! Zatímco někteří se s ní v duchu už loučili a objevily se informace, že už nemá vůli žít, ona z nemocnice poslala jasný vzkaz!

"Přátelé a kamarádi, zdravím vás z nemocnice, už je mi lépe..Krásně se tu o mě starají a velmi dobře rehabilitují, abych zase mohla skákat na jevišti. Už se na to těším! Děkuji vám za krásné vzkazy plné podpory.Luba S.," napsala na svém sociálním profilu herečka, která patří mezi ty, které mají snad jako kočky devět životů.

"Luba byla poslední týdny na tom opravdu velmi zle. Neměla o nic zájem, vzdávala to, chřadla. Najednou se tomu ale postavila a chce dokonce hrát. Neuvěřitelné!," svěřila se VIPstory.cz jedna z jejích kamarádek s tím, že nebýt to Skořepová, už by byla dávno na druhém břehu.

Herečka má velmi tuhý kořínek. V životě prošla ledasčím, včetně potratu po těžké nehodě a dalšími peripetiemi. Přesto teď má znovu energii do života a chce se vrátit na prkna, která znamenají svět! Držíme ji palce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít