Děsivé tajemství: Chůva znásilnila dceru slavné herečky!

 Celebrity 
06. května 2015 03:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Náhrobek herečky Marlene Dietrich na hřbitově v Berlíně- Steglitzu Shutterstock, Wikipedie
Co víc horšího může být, než když svěříte někomu dítě a on mu ublíží. Taková hrůza se přihodila jedné z nejslavnějších německých hereček Marlene Dietrich, od jejíž smrti dnes uplynulo třiadvacet let.

Svět ji obdivoval a vyhlašoval jako největší sexsymbol. V roce 1933 emigrovala před Hitlerem do USA, kde získala po šesti letech občanství. Již jako hollywoodská star společně s dalšími americkými umělci vstoupila do Armády spásy USA a zúčastnila se 2. světové války v Evropě, když v propůjčené hodnosti kapitánky vystupovala u bojových útvarů.

Vojáci ji zbožňovali, ale v soukromí Dietrichová tak skvělá nebyla. O její krutosti se přesvědčila jediná dcera Maria. Ve vydané autobiografii o své matce píše jako o kruté ženě bez špetky mateřského citu. Když byla dívka malá, najala pro ni Marlene lesbickou chůvu. Ta Mariu v jejích třinácti letech znásilnila. Když se dcera matce svěřila, reakce byla šokující: Už si se přes to přenesla? Nezabilo tě to, tak se s tím smiř.“ Od matky trochu drsná odpověď.

Mariin syn a vnuk Dietrichové David Riva pověst svojí slavné babičky rovněž nevylepšil. Na adresu Dietrichové prohlásil, že nebyla typickou babičkou. Byla alkoholička, trpěla bulimií a během svého dvaapadesátiletého manželství s Rudolfem Sieberem si užívala nezávazný sex se ženami i muži. „Spala s každým, kdo jí přišel atraktivní“, šokoval Riva.

Marlene zemřela v devadesáti letech, 6. května 1992 v Paříži.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod