Fičák na Bertramce! Proč končí Gottovi nejbližší spolupracovníci? Kvůli Ivaně?

 Celebrity 
12. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Copak to Karlu Gottovi šeptá do ouška jeho žena Ivana? Třeba to, že ona zvládne být jak dobrá manželka, tak i moderátorka, herečka zpěvačka a teď i manažerka?  Profimedia
Takový fičák, jaký teď fučí na pražské Bertramce, ve vile Karla Gotta, nikdo nepamatuje! Zpěvák, který včera získal další dvě zrcadla - ceny TýTý "propustil" své nejbližší a nejvěrnější spolupracovníky. Nejdříve manažerku Jaroslavu Herzerů a nakonec oznámil, že spolupráci ukončuje s Janem Adamem, který mu věrně sloužil 30 let! Co za tím je?

Podle všech důvěryhodných zdrojů jsou za tím neshody mezi lidmi z týmu a Ivanou Gottovou. Oficiálně jak Herzerů tak i Adam se chovají loajálně a spolupráci ukončili v dobrém. Ve skutečnosti ale vědí dobře, proč "museli" skončit.

"Ivana Gottová chce být vším. Už byla produkční, je moderátorkou, herečkou, zpěvačkou a teď manažerkou. Můžu zodpovědně říct, že vztahy mezi ní a lidmi, kteří pro Karla dlouhé roky opravdu poctivě pracovali, nebyly dlouho nijak dobré. Docílila sice toho, že ho má pod kontrolou, ale zároveň toho, že pokud ji doposud neměl sem tam někdo rád, teď to bude, řekněme - plošnější jev," vyjádřil se pro VIPStory.cz jeden z Gottových přátel z umělecké branže.

To, že se Mistr rozešel s manažerkou Herzerů, by se prý dalo ještě pochopit, protože spolupracovali pět let, ale JUDr. Adam byl nejvěrnějším spolupracovníkem Gotta třicet let. A řeči o tom, že momentálně by pro Adama neměl práci jako pro tajemníka, jsou prý naprosto zcestné.

"I kdyby to tak bylo, tak Karel je takové persóna a tak vytížený člověk a takový profesionál a tak dobře situovaný, že by Honzu Adama platil dál další roky jen proto, že on pro Karla udělal strašně moc. Jenomže žena v jejich domácnosti je asi tím,kdo rozhoduje a kdo má poslední slovo. Neumím si před pár lety ještě představit, že by tohle on dopustil," diví se další z jeho přátel a kolegů.

Nově se tak o agendu, diář, vystoupení, faktury, žádosti o rozhovory, akce, křty a různé další věci bude starat Gottova žena Ivana spolu s dosavadní produkční Divadla Broadway Lída Sekaninová, na kterou zpěvák dostal prý doporučení a ty nejlepší reference. Od koho asi? No přeci od své milující ženy Ivany, která kdysi v divadle pracovala a se Sekaninovou se dodnes velmi přátelí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod