Hvězda Zoufalých manželek ukázala svého hřebečka!

 Celebrity 
04. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Longoria ze Zoufalých manželek rozhodně není zoufalá! Tohle je její muž snů internet
Eva Longoria, herečka, kterou proslavila role Gabriele v Zoufalých manželkách, je zamilovaná až po uši. Zoufalá rozhodně není. Ulovila totiž pohledného, charismatického přítele, mexického podnikatele José Bastóna, který podle některých zdrojů patří k opravdovým hřebcům.

Milence, s kterým se Longoria cítí jako když se vznáší v oblacích, se objevila na veřejnosti po delší době. Jinak jsou spolu prý přes rok. Teď společně zamířili na večeři s Davidem a Victorií Beckhamovými, s nimiž se přátelí. Jinak, pokud má herečka ze Zoufalých manželek volno, z domu moc se svých José nevyhází.

"Z postele moc nevylezeme. Sex s ním je prostě božský. On je můj Pan božský," svěřila se Eva Longoria a superlativy na svého mexického hřebce rozhodně nešetří. „Mám pocit, že je to nejlepší období mého života. Cítím se mladší než kdykoli předtím, věk je jen číslo. Posledních deset let jsem makala tak tvrdě a stalo se v mém životě tolik věcí a teď jsem šťastná," dodala americká hvězda.

Společně už teď plánují letní dovolenou. Možná prý vyrazí někam na romantickou plavbu po moři, nebo nějaký exotický ostrov, kde to bude plné romantiky a žhavého sexu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve