Cameron Diaz je po osmi letech bez Hollywoodu zpátky. Vrátí se do pokračování slavné komedie Prázdniny

 Celebrity 
08. prosince 2022 08:23 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Cameron Diaz se po osmi letech vrací Depositphotos
Cameron Diaz je po osmi letech bez Hollywoodu zpátky. I když se zdá, že za tu dobu se nestala jen matkou a ženou v domácnosti, ale věnuje se také vaření a dokonce je spoluzakladatelkou vlastní řady vín.

Poslední film natočila Cameron v roce 2014, o rok později se vdala za rockera Benji Maddena a díky náhrádní matce spolu mají dceru Raddix. A teď, když je jí padesát, se zase vrací do světa filmu. Za těch osm let si ale vybudovala úplně jiné zájmy, než měla předtím.

Z Cameron Diaz se stala kuchařka a taky velmi dobrá obchodnice. Je spoluzakladatelkou značky vín, která propaguje tak vehementně, že publikuje i recepty, do kterých se taková vína hodí. Nedávno například na svém Instagramu zveřejnila recept na italskou rychlovku, přesněji na žampionové crostini, což jsou vlastně opečené bagety, které se dají připravit prakticky s čímkoliv.
Jenomže Cameron se do receptu samozřejmě hodí i její víno. Takže pokud byste si chtěli udělat rychlou večeři v italském stylu podle Cameron Diaz a máte doma bílé víno, můžete se do toho směle pustit. Potřebovat budete vlastně pouze na plátky nakrájené žampiony, na proužky nakrájenou cibuli, čerstvý tymián, kozí sýr, fíkovou marmeládu, samozřejmě bagetu a v neposlední řadě bílé víno nebo blazamikový ocet. A jak to celé uvaříte, vám ukáže sama Cameron ve videu.

Návrat k filmu se při propagaci vlastního byznysu s vínem Cameron velmi hodí. Pro Netflix už natočila film Back in Action a teď obletěla svět zpráva o tom, že se chystá pokračování veleúspěšné komedie Prázdniny. A hrát v ní dokonce má nejen Cameron, ale i všichni ostatní, takže především i Kate Winslet a Jude Law.

Pokud si teď nevybavíte, o jaký film jde, určitě ho v rámci vánočního programu bude některá z našich televizí dávat. Cameron Diaz a Kate Winslet si během Vánoc vymění svoje domy. Cameron se z Hollywoodu vydá do maličkého kamenného domku na anglickém venkově, který pro ni není dostatečně komfortní, a ještě je v něm zima, zatímco Kate Winslet zase do jejího hollywoodského sídla. A nakonec všechno dobře dopadne a obě se během výměny zamilují.

Tahle romantika byla natočena už před šestnácti lety a stala se podobně jako Pretty Woman vánoční klasikou televizních obrazovek. Všichni herci se tak sejdou po velmi dlouhé době a pravděpodobně bude scénář sledovat, jak se jim od té doby daří. Nicméně asi to musí být moc dobrý scénář, když na něj kývli jak Cameron, tak Kate Winslet, Jude Law i Jack Black.

Každopádně Cameron se od doby, kdy opustila Hollywood, aby dala šanci svému soukromému životu, hodně změnila. Kdysi plnila přední stránky novin pokaždé, když s někým chodila. A taky že to byla velká jména jako Jared Leto, Alex Rodriguez nebo Justin Timberlake. Když ale potkala kytaristu skupiny Good Charlotte Benjiho Maddena, bylo najednou všechno jinak. Na společenských akcích se spolu prakticky neobjevují, jen tu a tam je zachytí nějaký fotograf třeba cestou z kavárny. Narození dcery Raddix, kterou jim porodila náhradní matka, pár oznámil jen na Instagramu. Tehdy manželé napsali: „I když s velkou radostí sdílíme tuto zprávu, cítíme také silný instinkt chránit soukromí naší malé. Takže nebudeme zveřejňovat fotografie, ani sdílet žádné další podrobnosti, kromě toho, že je opravdu roztomilá!“

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený AVALINE (@avaline)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008