Kaňour Jakub Smolík. V pětapadesáti letech uvažuje, že by si pořídil další dítě a prozradil, čeho se bojí.

 Celebrity 
12. září 2014 15:49 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Jakub a jeho rodina Foto: Archiv vipstory.cz
Pro některé muže je přibývající věk hotová tragédie, Jakub Smolík si léta užívá plnými doušky. Pětapadesát totiž podle něj ještě nic vážného neznamená. „Řekl bych, že já mám posledních dvacet nebo patnáct let nejlepší období mého života a to po všech stránkách,” konstatoval zpěvák pozitivně.

Že je všechno naprosto v pořádku potvrdila především přítomnost Smolíkovy manželky Petry, která se ho na křestu jeho nového výběrového CD láskyplně držela a kolem nich pobíhala dcera Petruška. „Kubíčka jsme nechali doma, protože je mu teprve rok a půl,” řekl Jakub vipstory.cz.

Není tedy žádným překvapením, že u nich doma padla řeč i na téma – třetí dítě, ano či ne? Tady však Smolíkův úsměv hbitě tuhne. „Já bych do toho šel, Kuba už začíná chodit a mluvit, takže si to užíváme, ale já se bojím, že by to byla dvojčata,” prozradil zpěvák. To už by prý bylo moc ne jen na něj, ale především na jeho mladší paní.

„Ona se teď o obě děti stará, zatímco já hraju. Ještě jedno bych si dal, tři děti jsou pro mě ideální počet, ale čtyři už by bylo vážně moc,” dodal Jakub. Ale jak sám pravil, člověk nikdy neví... Alespoň by pak mohl založit vlastní kapelu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít