Herečka Květa Fialová bojuje o život!

 Celebrity 
12. února 2015 09:03 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka Květa Fialová bojuje v jedné z pražských nemocnic o život! archiv
Jedna z neéteričtějších a kdysi nejkrásnějších českých hereček, Květa Fialová (85) bojuje o život. Skoro týden leží na Jednotce intenzivní péče po prodělaném těžkém infarktu. S okolím komunikuje, ale rodina a přátelé o ní mají strach.

Fialová, která má za sebou několikanásobnou operaci bypassu, několik kolapsů i krvácení z aorty, což prodělala před necelými dvěma měsíci, má opravdu tuhý kořínek. Už začátkem roku ji právě po závažné příhodě, kdy mohla zemřít, lékaři společně s dcerou Zuzanou Hášovou a vnučkou Dominikou přemlouvali, aby zvolnila. Fialová si ale nedá říct.

"Maminka toho má prostě moc. Každý den vlastně hraje, pořád je někde. Vím, že ji to baví a těší, ale vzhledem k věku by už měla víc odpočívat. Máme o ni strach," svěřila se Hášová, jediná dcera herečky, kterou měla s režisérem Pavlem Hášou.

Stav Fialové, slavné Tornado Lou je se sice vážný, ale už ne kritický, jako tomu bylo při jejím příjmu. Leží v jedné z pražských nemocnic, kde se o ni stará tým lékařů a sester.

Přestože se svého okolí už ptala, kdy už zase půjde domů a bude moct pracovat, nějakou dobu si bude asi muset dát pauzu. Tedy, pokud nepodepíše za pár dní revers, jak se už párkrát v minulosti stalo.

"Jako herečka bych měla umřít na jevišti a doufám, že to tak jednou dopadne. Je to taková etika, která by se měla dodržovat,“ hlásí neustále do světa Květa Fialová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008