Proč Obermaierová musí stále pracovat? „Odpočinu si až v hrobě!“

 Celebrity 
31. ledna 2015 05:25 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová musí i přesto, že je dávno v penzi, dál pracovat. Proč?  archiv
Oblíbená herečka Jaroslava Obermaierová (68) je sice už dávno v důchodu, ale pořád pracuje. Kromě postavy Nyklové z nekonečného seriálu Ulice, ještě hraje zájezdová představení, dabuje a občas natočí i nějaký film. Proč nemůže odpočívat a užívat si penze?

„Odpočinu si snad až v hrobě. Těšila jsem se celá léta, že až půjdu do penze, odstěhuju se na chalupu, sem tam udělám nějakou besedu, když mě budou chtít a budu si užívat. Zatím makám jako šroub, musím,“ říká jedna z neobsazovanějších českých hereček.

Všechny úspory, které měla, vrazila v posledních letech do rekonstrukce chalupy u Zruče nad Sázavou, kde také vlastně se synem Jaroslavem žije. V Praze má jen garsonku, kde přespává, když má několik dní za sebou natáčení.

„Tak kluk je dost nemocnej, musel přestat pracovat, má jen invalidní důchod, a tak chci, aby byl aspoň trochu zabezpečenej, až tady jednou nebudu. Jsem ráda, že jsme dali chalupu dohromady a máme nějaký zázemí. Bydlení v Praze, který taky něco stojí, ale zatím ho potřebuju, to pro něj není a upřímně, pro mě už taky ne, jen tam přespávám a abychom to všechno utáhli, prostě musím makat,“ postěžovala si lehce hokynářka Nyklová ze seriálu Ulice.

Na štěstí, jak sama říká, je o ni pořád zájem. Jde z role do role, a i když to prý nejsou bůhvíjaké honoráře, nestěžuje si.

„Zaplaťpánbůh za to! Jsem za to vděčná, ale jako někdo říká, že by bez hraní být nemohl, že by umřel, tak to já nemám. Já spíš umřu, protože hrát ještě musím, proto se tak těším na léto, až budu mít pár týdnů dovolené a nic nebudu muset. To si vždycky pořádně užívám,“ dodává s úsměvem Obermaierová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod