Manžel se musel dívat, jak si to česká herečka rozdává s cizím mužem! Ten má ale nervy.

 Celebrity 
31. ledna 2015 07:25 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Veronika Arichteva Profimedia
Přestože herečka Veronika Arichteva nemá předsudky a podle ní by si každý měl zkusit to, co ho láká, když přijde řeč na sex, nechává si soukromí ložnice pro sebe.

Na křtu knížky erotických povídek se lehce začervenala. „Občas má žena ráda romantiku, občas něco drsnějšího nebo nějaké překvapení, aby to nebylo pořád stejné,” prozradila vipstory.cz mladá herečka, která už v minulosti okusila erotiku i před kamerou.

Scéna s Jánem Koleníkem do romantického seriálu sice nebyla natočená neslušně, ale byla o to těžší, že za kamerou stál přímo Veroniky manžel! „Nebyl čas ptát se kdo je kdo. Jakákoliv milostná scéna před kamerou není příjemná, protože je to trapné, je tam hodně lidí a člověk se stydí. Kdybych ještě měla myslet na to, že za monitorem sedí můj manžel, musela bych se sbalit a odejít,” řekla Veronika, která si je dobře vědoma toho, že jejímu partnerovi to příjemné rozhodně nebylo.

O žádné náhradnici ale neuvažovala. „Nebylo to zase tak hrozné. Bylo to udělané hezky, romanticky a ukázala jsem tam jenom prsa, což je podle mě ještě v pořádku,” dodala Arichteva.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47