Tahle česká zpěvačka skončila díky psychickému teroru na operačním sále!

 Celebrity 
21. dubna 2014 13:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Martina Pártlová přemýšlí, jak schovat vrásky Foto: Facebook / SaSaZu
Blonďatá zpěvačka Martina Pártlová se právě uchází o roli loupežnice v novém muzikálu Sněhová královna, tak dá rozum, že chce vypadat co nejlépe. Rozhodla se proto požádat o odbornou radu MUDr. Kulíkovou z kliniky Laser Plastic. Pětatřicetiletá zpěvačka konzultovala, co by do budoucna mohla udělat s vráskami. Z dostupných technik dala přednost metodě výplní Princess, které jsou díky složení z kyseliny hyaluronové rozhodně přirozenějším řešením než botox.

Když ovšem Pártlové bylo o deset let míň, nějaké injekční výplně ji v životě nenapadly. „Nahlížela jsem na to stejně jako moje kamarádky v Budějovicích – já nikdy, to nepotřebuju, vůbec! Jenže v těch letech se to krásně tvrdí... Ono potom, když jste vidět a lidi vám píšou ošklivý věci, tak nad tím začnete uvažovat, jestli náhodou nemají pravdu,” svěřila se Martina a právě psychický nátlak okolí ji donutil jít například na plastiku očních víček.

„A myslím si, že většina lidí si nechává upravovat vzhled právě kvůli tomuhle,” dodala zpěvačka, která se mimo jiné přidala i do řady silikonových celebrit. Když vás totiž živí vlastní vzhled, rozhodně to není žádný med!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum