ODHALENÍ: Iveta Bartošová vydělávala na akcích pro šmejdy!

 Celebrity 
28. ledna 2015 10:45 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zpěvačka Iveta Bartošová byla jednou z těch, která jezdila na prezentační akce. Nemohla ale vědět, že jde o akce takzvaných "šmejdů" archiv
Tak to je šok! Zpěvačka Iveta Bartošová dej ji Pánbůh nebe, která loni v dubnu skočila pod vlak, si v minulosti vydělávala opravdu velké peníze. Jezdila totiž s některými kolegy na takzvané prezentační akce, kde zpívala. Nešlo o nic jiného, než o nalévárny takzvaných "šmejdů" do starých a důvěřivých lidí!

Sama Bartošová, stejně jako její kolegové, ale v té době rozhodně nevěděla, co je to vlastně ve skutečnosti za akce.

„My jsme tam přijeli, pro plný sál jsme zazpívali, něco zahráli, řekli, pobavili, nebo předali nějakou cenu a jeli jsme. Co se dělo před tím a potom, to nevím. Ale Iveta asi dva nebo tři roky jezdila taky s námi“ svěřil se herec Jiří Krampol, který, jak říká, byl taky osočen, že na předváděcích akcích vydělával na ubohých lidech.

„My jsme nemohli vědět, co je to za akce. Zavolala agentura, že nás chtějí na půl hodiny hodinu, tak jsme jeli. Pro nás to byl normální kšeft. Jaké to bylo, a že tam lidi vlastně obírali o peníze, je svinstvo. Ale je to, jako když jedete na ples. Taky přijedete na hodinu, zazpíváte a jedete domů, tak takhle fungovala třeba Iveta, nebo já,“ říká Krampol.

Ivetu Bartošovou chválil, že patřila mezi největší profesionálky, vždy dobře připravené, na kterou byl spoleh, a která nikdy nejezdila pozdě, nebo nedělala průšvihy. A nikdy nebyla opilá.

„O to víc líto mi bylo, když jsem pak viděl, co se s ní děje a jak chudák skončila. Prostě narazila na špatný lidi a všechny ty prachy asi prolila hrdlem. Je jí škoda, bývala to úžasná holka,“ dodal herec.

Za akce pro „šmejdy“ si umělci vydělali desítky až stovky tisíc měsíčně. Ročně si tak mohli přijít i na několik milionů korun. Postupně ale většina z nich, když zjistila, o co jde, už kšefty přestala brát.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve