Advertorial: Nakonec mě před vyhazovem z práce zachránila služba ridicakyzpet.cz!

 Komerční článek 
02. prosince 2014 05:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bez řidičáku by mě můj šéf vyhodil z práce ridicakyzpet.cz
Možná trávíte na silnicích a cestách velkou část života jako já. Máte tedy asi docela jasnou představu, že život profesionálního řidiče je skutečně tvrdým chlebem. Jezdím již 15 let s kamiónem a dosud jsem neměl žádnou vážnější nehodu, přišel jsem jen o pár bodů, jednou za špatné parkování a podruhé za překročení rychlosti.

Nedávno se mi narodil syn a tuhle velkou událost jsem pochopitelně musel jít zapít se všemi kamarády a známými z naší vesnice. Bohužel již druhý den mi šéf naplánoval cestu na Slovensko a vyrážel jsem docela brzy ráno, kolem šesté jsem již vyjížděl od naší spediční firmy.

Nebylo mi sice úplně dobře, věřil jsem ale, že ze mě zbytkový alkohol co nejdříve vyprchá a všechno bude bez problémů. Ovšem již za deset minut při nájezdu na dálnici mě zastavilo policejní auto a kromě kontroly nákladu jsem musel i dýchnout do přístroje. Bohužel mi stále naměřili přes půl promile a policisté mi hned zabavili řidičák.

Naštěstí mi manželka poradila službu www.ridicakyzpet.cz, a to mě zachránilo, protože bez řidičáku by mě můj šéf vyhodil z práce… Jednoduše jsem na jejich stránkách vyplnil dotazník, sami se mi do několika hodin ozvali a hlavně za necelých deset dnů jsem měl opět svůj řidičák k dispozici, a to jsem ani nemusel platit pokutu a nepřišel jsem ani o žádné body! Pokud se tedy někdy dostanete do podobných problémů s naší policií, tak službu www.ridicakyzpet.cz mohu jenom doporučit.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod