Násilníci z Hollywoodu - díl třetí: Ztlučená přítelkyně a zbabělý úprk. Ani kolo byste si o něj neopřeli!

 Celebrity 
03. prosince 2014 04:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Chris Brown a zmlácená Rihanna Shutterstock, Twitter
Často k nim vzhlížíme, vidíme v nich naše idoly, ale zaslouží si to vůbec? Domácí násilí se v Čechách a na Slovensku týká každé páté ženy a bývalé partnerky těchto hollywoodských násilníků by o tom mohly vyprávět. Na vlastní kůži totiž okusily ponižování a údery od svého nejbližšího. Tihle pro ránu daleko nechodí!

DÍL TŘETÍ
Chris Brown

Nad tímto agresorem a rádoby drsňákem už se stahují mračna ze všech stran. A lidé mu to dávají evidentně pěkně sežrat, protože to není tak dávno, co na něj někdo střílel před udílením MTV Video Awards. Čtyři kulky, které původně měly zasáhnout rappera Chrise Browna, zranily nakonec hip hopového producenta Suge Knighta a další dvě osoby (čili dost nepovedený atentát).

Proč by měl někdo tendenci se ho zbavit? Možná proto, že se mu chtěl pomstít za zmlácení své oblíbené zpěvačky Rihanny. 7. února 2009 byla barbadoská kráska brutálně napadena právě tímto vykukem. Děsivé snímky jejího pohmožděného a krvácejícího obličeje tehdy oběhly celý svět. Zbabělec Chris vzal osudného večera pro jistotu roha soukromým letadlem.

Spravedlnosti ale neunikl a byl co nejdříve zatčen. Jenže jak už to prachatí mívají, po zaplacení kauce v přepočtu 65 000 korun jej policie propustila na svobodu. Dříve na vykoupení ze hříchu stačily desátky, princip však zůstal evidentně stejný dodnes.

Incident se odehrál v předvečer udílení cen Grammy, zbitá Rihanna se tak bohužel nemohla slavnostní události zúčastnit. Manažerka ji omluvila s odůvodněním, že se stala obětí menší dopravní nehody. I přesto se k Chrisovi zpěvačka vrátila a definitivně se rozešli až v polovině roku 2013. Dnes zpěvák s novou přítelkyní Karrueche Tran čeká potomka a občas se mihne u soudu. No dámy, chtěly byste mít doma Zabijáka v rodině? Třeba jako v pořadu na CBS reality.

Moc obdivu si nezaslouží ani proslulý milovník žen Charlie Sheen. Jaké vroubky má na svém kontě?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47