Herečka Vendula Křížová má další důvod se mračit. Ale tentokrát v tom Oldřich Vízner prsty nemá!

 Celebrity 
27. října 2014 10:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vendulka se stará o čtyři děti Alterna
Herečka Vendula Křížová si během manželství s Oldřichem Víznerem nadělala mnoho vrásek, teď ji však místo staršího partnera začínají zlobit děti, na které jde puberta.

Během návštěvy kadeřnického salonu si postěžovala, co ji trápí. „Syn má teď patku hodně dlouhou, tak s ním občas smlouvám, aby ji aspoň o centimetr zkrátil. Vypadá jak ten pes Bobtail, kterému kouká jenom nos. Samozřejmě v pubertě je těžké dětem cokoliv navrhovat, protože matky jsou hrozné, trapné a staromódní,” svěřila se Vendulka vipstory.cz s nadějí, že to syna za pár let snad přejde.

Hvězda seriálu Cesty domů porodila celkem tři ratolesti. „Samozřejmě v tomto období dostává tělo zabrat, včetně vlasů. Ale do určité míry má člověk schopnost se zregenerovat. No a potom vás devastují děti jak rostou,” řekla smířeně herečka, která díky své profesi beztak dostává co se vlasů a pleti týče záhul.

„Člověk se neustále líčí a odličuje, perou do vás reflektory, pořád vás češou a lepí vám paruky a ke všemu je v divadle hodně prachu,” dodala Vendula a proto se byla za profesionálem Michaelem S. Corbym, který spolupracuje s celebritami jako Cameron Diaz nebo Katie Holmes a na čas přijel do Prahy, poradit, jak o svou kštici co nejlépe pečovat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod