Modla všech matek a čtyřicátnic Krainová na liposukci! Jak tuhle hořkou pilulku spolknou její fanynky?

 Celebrity 
25. října 2014 08:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Simona s Yvonnou se vydaly za odbornou pomocí Klinika Yes Visage
Simona Krainová není lenoch, ale ani světice. Sama se přiznala, že když má chuť, tak si prostě dá čokoládu i v deset hodin večer! Okolo čtyřicítky už se však takových hříchů zbavuje trojnásob těžce. Takže když to nejde po dobrém, jde to moderními metodami, což jí však budou všechny ženy, co k ní vzhlíží, možná těžce odpouštět.

I přesto, že Simona a její sestra Yvonna vypadají skvěle, vydaly se za doktorem zkonzultovat, jak se nechtěných faldíků co nejlépe zbavit. „Yvonna se už delší dobu snaží zhubnout pár kilogramů, protože by ráda měla štíhlou postavu jako dřív, tak jsem jí vzala na estetickou kliniku za zkušeným panem doktorem, jestli by jí poradil. Shodli jsme se, že laserová liposukce je nejvhodnější řešení, lepší než se trápit od rána do večera ve fitku,” popisuje návštěvu Krainová a sama zároveň přiznává, že po dětech musí také více hledět na jídelníček a pohyb.

Yvonně ale cvičení už nepomáhá. „Dozvěděla jsem se o liposukci, která umí šetrně a rychle odstranit i takový ten cvičením neodstranitelný tuk, se nímž poslední dobou bojuju. Určitě to také znáte, jsou to takové ty čtyři kilogramy, který se chce zbavit téměř každá žena s tím, že pak už by se cítila skvěle,” komentuje sestra známé modelky, proč se pro zákrok rozhodla.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve