Děti rosniček se cpaly uzeninou, zeleninu nechtěly

 Celebrity 
25. října 2014 13:39 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nikdo nezůstal o hladu... www.le-co.cz
S nástupem podzimu se na Václavském náměstí konal již 4. ročník bezpečnostní, kulturní a charitativní akce PRAHA DĚTEM, která měla za úkol oslovit širokou veřejnost a upozornit na značná rizika spojená s nejrůznějšími druhy činností dětí a mládeže. Její součástí byly nejrůznější dětské atrakce, soutěže o ceny, facepainting, autogramiády, trenažéry, ukázky hasičů, záchranářů i policie. Předávaly se nejen finanční poukazy ale i materiální pomoc pěti dětským domovům a Sportovnímu Clubu Jedličkova Ústavu Praha.

„Snažíme se každým rokem připravit pro děti nové atrakce, kde se zároveň něčemu naučí nejen oni, ale i jejich rodiče. To by nebylo možné bez partnerů jako je Allianz, výrobce šunky LE &CO, Fotolab nebo Pražská plynárenská, kteří nás výrazně podpořili. Bez nich by se v dnešní době takové akce už nedělaly a to by byla velká škoda. Navíc věnují plno cen nejen na charitu, ale i všem dětem, které akci navštíví, takže nikdo neodchází s prázdnou,“ prozradil pořadatel akce Petr Jákl.

A prázdná nezůstala ani dětská bříška. Soutěžilo se totiž o vytvoření zdravé chutné svačinky. Základem byla Šunka pro děti nejvyšší jakosti od firmy Leco, která je výrobcem nejkvalitnějších uzenin. To si nenechali ujít ani tři legendární televizní rosničky Petra Voláková, Karla Mráčková a Romana Jákl Vítová. Jak snahu známých maminek ocenily jejich děti? Ukázalo se, že všechny bleskurychle zblajzly šunku, kdežto chleba a zeleninu nechaly na stole...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve