Katie Holmes je těsně před Vánocemi zase single. Po rozvodu s Cruisem jí nevyšel už třetí vztah

 Celebrity 
19. prosince 2022 08:26 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Katie Holmes je ve třiačtyřiceti zase sama Depositphotos
Exmanželka Toma Cruise změnila těsně před Vánoci svůj status ze zadané na single. Vánoční svátky si tak užije především se svou šestnáctiletou dcerou Suri. Poté, co jí nevyšel dlouho utajovaný vztah s Jamie Foxxem, jí zkrachoval hned další.

Podle dostupných informací se Katie Holmes a muzikant tmavé pleti Bobby Wooten III rozešli už před více jak týdnem. Kdo komu dal kopačky, není jasné, ale povídá se, že vztah jim už delší dobu nefungoval. Přitom spolu chodili jen osm měsíců.

Respektive, poprvé je veřejnost spolu mohla vidět v dubnu tohoto roku. Fakt, že si třiačtyřicetiletá herečka troufla na vztah s o deset let mladším hudebníkem, který je sice ve své branži velmi uznávaný, ale moc se na veřejnosti neukazuje, mnohé překvapil. Možná, že tímhle randěním chtěla Katie rychle zalepit díru po Jamie Foxxovi, se kterým chodila po rozvodu s Tomem Cruisem dlouhých šest let.

Přesto je pro blízké přátele herečky předvánoční rozchod docela velkým překvapením. Katie Bobbyho doprovázela všude, tedy především na některá udílení hudebních cen či na menší filmové festivaly, protože Wooten III se věnuje i komponování filmové hudby. Navíc její přátelé tvrdí, že spolu tihle dva trávili veškerý svůj volný čas, a Katie se měla už dokonce potkat s Bobbyho rodinou. Zkrátka všechno vypadalo růžově, a náhlý konec tak překvapil i hereččiny přátele.

Pravdou je, že po rozchodu s Jamie Foxxem stihla Katie Holmes ještě rychle randit se šéfkuchařem Emiliem Vitolou, ale tenhle románek také trval jen osm měsíců. Takže se dá s trochou nadsázky říct, že v posledních dvou letech jde Katie tak říkajíc z náruče do náruče. Jen s Tomem Cruisem vydržela stejně dlouho jako s Jamiem Foxxem. Jejich manželství trvalo šest let a Katie z něho má dnes už šestnáctiletou dceru Suri.

Než ale Katie Holmes potkala Toma Cruise, byl její soukromý život podobně divoký jako v posledních letech. Katie randila se svým kolegou z Dawson's Creek Joshuou Jacksonem, kterého později označila za svoji první lásku. V roce 2000 se seznámila s hercem Chrisem Kleinem. Koncem roku 2003 se dokonce zasnoubili, ale začátkem roku 2005 jejich vztah náhle skončil. A pak už začala chodit s Tomem Cruisem. Jako katolička kvůli němu začala studovat scientologii. Zasnoubili se v červnu 2005, pouhých sedm týdnů po setkání, a tehdy se říkalo, že Cruisovi Katie našla sama scientologická církev, protože si nemohl po rozvodu s Nicole Kidman v roce 2001 najít žádnou novou přítelkyni. Každopádně Holmes a Cruise se vzali v roce 2006 v rámci scientologického obřadu na zámku Odescalchi, v Itálii.

Po šesti letech ale přišel velký šok. Dne 29. června 2012 podala Katie Holmes v New Yorku po pěti a půl letech manželství žádost o rozvod s Cruisem, který v tichosti zřejmě už nějakou dobu chystala. Poté hereččino okolí přišlo s prohlášením, že věří, že je zde důvod se obávat, že Cruise unese Suri, a také tu byla obava ze zastrašování ze strany scientologické církve. V červenci 2012 právníci oznámili, že pár podepsal rozvodovou dohodu, po které se také Katie Holmes vrátila i do katolické církve.

Soudě podle hereččina Instagramu je ale alespoň na první pohled po dalším rozchodu v pohodě a zjevně se snaží trávit čas ve společnosti svých dobrých přátel.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Katie Holmes (@katieholmes)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod