Někdo se mazlí s plyšáky, Jitce Asterové k tomu stačí moderní vibrátory!

 Celebrity 
27. října 2014 07:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jitka Asterová je sexuální expertka Profimedia
Koho jiného si pozvat na party v obchůdku s erotickými pomůckami než sexuální expertku Jitku Asterovou. Ta za dlouhá léta všem ukázala, že nemá problém mluvit takřka o čemkoliv ze svého intimního života.

Nám třeba narovinu prozradila, že než se před svojí novou láskou ukázala nahá, nejdřív pár kilo zhubla, aby se cítila lépe. Deníku Prima Style zase vysvětlila, jak to má nejradši v posteli. „Pokud mám vedle sebe partnera, kterého miluji a přitahuje mě, rozhodně na intimnosti nepotřebuji žádné velké sexuální pomůcky. Vystačíme si se vzájemnou chemií. Takže třeba Venušiny kuličky jsou pro mě dávnou historií. Ani vibrátory není potřeba vytahovat,” svěřila se otevřeně Asterová.

Omrknout novinky na postelové hrátky však na škodu není. Přece se ženská jako ona nebude při chvilce samoty doma nudit, že? Jitka náležitě ocenila i moderní vzhled erotických pomůcek. Vibrátory vystřižené jak z obludária už jsou dávno pasé, s těmi novými se klidně můžete pomazlit a nemusíte se bát, že vám ukousnou ruku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008