Už se nedivíme, že kdysi bývala tlustá. Na vině je "úchylka" z mládí.

 Celebrity 
19. října 2014 06:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kamila má gastronomickou úchylku Archiv K. Nývltové
No tak teď už není divu, že tahle krásná zpěvačka bývala kdysi o patnáct kilo těžší váleček! Přišli jsme jí totiž na zálibu, která štíhlé linii rozhodně nepřidává. Už odmalička Kamila Nývltová tíhla k vaření a pečení.

„My máme doma jednu velkou místnost, která je členitá a je tam velká kuchyň, jídelna a obývák, a tak když mamka vařila nebo pekla, byla jsem vždy u toho, i když jsem vlastně nechtěla. Tak nevím, kdy se to stalo, ale mám tuhle ”úchylku” už z mládí. Jak někde vidím kuchyň, hned si ji prohlížím, hned po ložnici je to pro mě nejdůležitější místnost,” práskla na sebe Kamila, která je opravdu zdatnou kuchařkou, takže se jenom divíme, že její přítel Tomáš Smička je pořád hubený jako lunt.

Českou klasiku nebo cizokrajná jídla, nic z toho jí nedělá problém. Už její babička prý vařila pro zámecké pány! Nejvíc ale Nývltová miluje pečení. „Blíží se Vánoce, to budu péct až se ze mě bude kouřit. V loni jsem napekla 19 druhů cukroví. Bylo toho tolik, že jsme to museli rozdávat,” říká Kamila a dodala, že nedávno pekla i poschoďový dort na zakázku.

Na Vánoce mimo jiné připravuje Kamila svůj koncert Věřím andělům. Při této příležitosti se mladá zpěvačka stane oficiálně tváří společnosti, která buduje domovy pro seniory s Alzheimerovou chorobou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008