Chudák! Muzikálová herečka dostala novou nálepku. Prý vypadá jako těžkotonážní Naďa Konvalinková.

 Celebrity 
09. září 2014 14:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Míša Doubravová má hodně podob Foto: Archiv vipstory.cz
Herečka Michaela Doubravová se na veřejnosti pravidelně objevuje v outfitech, které často hraničí s pomatením zdravého rozumu, o to horší je poznat tuto mladou muzikálovou herečku v jejím nejnovějším kostýmu.

„Jsem to já, jsem svoje máma. Normálně o mě kolegové říkají, že vypadám jako Jiřina Jirásková zamlada a o mojí alternaci zase říkají, že vypadám jako Naďa Konvalinková, samozřejmě když byla ještě hubená,” prozradila vipstory.cz Doubravová, která hraje v připravovaném muzikálu Horečka sobotní noci Stephanie Mangano.

Ta má však ve skutečnosti oproti Míše krátké blonďaté háro, a tak jí kostýméři našli takovou pěknou kudrnatou paruku. „Je v tom horko, ale já už jsem zvyklá z Pomády. Tam mám taky paruku, takže mi to nevadí. Aspoň se mi tolik neničí vlasy. Pod parukou jsou hezky zacopánkovaný a já je šetřím,” dodala Doubravová.

Během představení se ale nezapotí jenom ona. Celá show je totiž takřka samé tancování a samozřejmě nemohou chybět pořádné reflektory, pod kterými je mnohdy přímo pekelná výheň.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve