Jennifer Aniston posté tvrdí, že není těhotná. Máme fotky, které ukazují pravý opak!

 Celebrity 
30. srpna 2014 16:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jennifer má na břiše velmi podezřelou bouli Foto: Just Jared
Otázka, zda je Jennifer Aniston těhotná nebo ne, je už na denním pořádku. Herečka už se na ni často ani nezmáhá odpovídat, protože už tisíckrát do světa vytroubila: „Nejsem těhotná!”

Jenže když si vezme takové šaty, jaké měla na premiéře svého nového filmu, nabízí se ta otázka znovu. Buďto je totiž Jennifer Aniston opravdu konečně v jiném stavu a nebo opravdu hodně špatně zvolila outfit. Ve stříbrných lesklých šatech, z nichž jí vykukovaly štíhlé opálené nohy, měla populární herečka v místě, kde běžně roste těhotenské bříško, velkou bouli. Nejnovější fotografie Jennifer zkrátka vypráví úplně jiný příběh, než jakým nás dodnes krmí.

V jejím případě se často mluví o tom, že nejspíš nemůže mít děti, ale odpověď je spíš taková, že ona ani žádné nechce. „Přijde mi nespravedlivé, že žena by měla znamenat něco méně pokud neporodila dítě. Já jsem přece porodila celou spoustu věcí,” obhajuje se herečka a stručnou odpověď má i na situaci ohledně jejího nezvykle dlouhého zasnoubení. „Manželství je krásná věc, ale krásný je přece i vztah,” dodala Aniston.

Co myslíte, lže momentálně herečka celému světu nebo už jsme všichni naprosto paranoidní?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod