Hvězda filmu Pelíšky se vdala po třítýdenní známosti, ale rozvod s násilnickým manželem trval 7 let!

 Celebrity 
31. srpna 2014 11:31 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jako záhadná Diana s Janem Werichem ve filmu Až přijde kocour Česká televize
Slavná slovenská herečka Emílie Vášáryová je i v Čechách velice populární. Herečku si oblíbil režisér Jan Hřebejk, který jí ve svých filmech dal mnoho příležitostí. Zahrála si v jeho Pelíšcích, Krásce v nesnázích i ve snímku Horem pádem, za který získala v roce 2004 Českého lva za hlavní ženskou roli. V českém filmu se herečka ale prosadila již na počátku 60. let, kdy si zahrála po boku Jana Wericha ve snímku Vojtěcha Jasného Až přijde kocour.

Její život ale nebyl vždy zalitý sluncem, jak by se na první pohled mohlo zdát. O herečce je známo, že byla dvakrát vdaná, ale první manželství skončilo naprostým fiaskem. S manželem se brali teprve po třítýdenní známosti, tak není divu, že nestihla poznat všechny jeho povahové rysy. Ty poznala na vlastní kůži a v plné síle krátce po svatbě, kdy se její muž projevil jako hrubián a násilník, který nejde pro ránu daleko. Co velmi inteligentní herečku vedlo k tomu, že se po tak krátké známosti bezhlavě vrhla do svazku manželského, je tedy ve hvězdách.

A jak všichni víme, získat muže je těžké, ale zbavit se ho je někdy daleko těžší. Vášáryová o tom ví své. S manželem se rozváděla dlouhých sedm let a manželství bylo ukončeno až po neuvěřitelných šestnácti stáních u soudu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít