Historicky první Muž roku po patnácti letech? Jestli čekáte navoněného hezouna, tak to jste sakra vedle!

 Celebrity 
30. srpna 2014 10:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jiří Vácha po patnácti letech Foto: Muž roku
Těžko se to připouští, ale je tomu už patnáct roků, co soutěž Muž roku našla svého prvního českého vítěze. Tehdy se jím stal Jiří Vácha, kterému je současně už osmatřicet let a už to není jen mužský Missák, ale tatínek od rodiny, jenž na první pohled za ta léta dospěl.

Jiří je čerstvým tatínkem a má firmu, která zásobuje fitness centra jejich výrobky a doplňky. „Moc rád vzpomínám na první ročník. Byl jsem mladý kluk a soutěž byla spíše regionální. Dostal jsem pár cen, ale vítězství mi tenkrát trochu pomohlo v modelingu. Ale už je to patnáct let,” vzpomíná s úsměvem Vácha.

Jelikož byl na pár dní v Čechách také celosvětový vítěz Muže roku José Anmer Paredes, využili oba společného setkání a výměny informací. „V České republice se mi líbí. Ochutnal jsem tu pivo, byl jsem si zacvičit, protože mojí povinností je také být fit. I když pak jsem to zajedl svíčkovou s karlovarským knedlíkem,” vyprávěl José zážitky z našeho kraje, kde se mu prý moc líbilo, ale už se musel vydat na další cestu do Singapuru.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod