Catherine Zeta-Jones prozradila recept na šťastné manželství. Podle ní spočívá především v oddělených koupelnách

 Celebrity 
02. ledna 2023 10:55 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Zeta-Jones a Michael Douglas jsou manželé už 22 let Depositphotos
Catherine Zeta-Jones je s Michaelem Douglasem už dvaadvacet let. Mají tak jedno z nejdéle trvajících manželství v současném Hollywoodu. A velšská herečka přišla s tak trochu překvapujícím receptem na šťastný svazek, který podle ní spočívá především v oddělených koupelnách.

Catherine Zeta-Jones sice neřekla ani slovo o oddělených ložnicích, které dost možná s o 25 let starším manželem už také nějakou dobu mají, každopádně s tipem na oddělené koupelny dost šokovala svoji hostitelku Kelly Clarkson. Během rozhovoru pro její show to ale Catherine docela podrobně vysvětlila.

Nejprve si obě vysvětlily, jaké to je, když muž nechá ve společné koupelně nepořádek, třeba špinavé umyvadlo, zbytky zubní pasty a tak. Ale Catherine Zeta-Jones to vidí ještě jinak: "Ale víš o čem, nemusí to být o tom - je to trochu grandiózní, ale my potřebujeme vlastní koupelny, prostě, já jsem pro mužské jeskyně a dívčí jeskyně. Ty si jdi do garáže, ty si jsi zasadit pár bylinek na zahradu."  Jako argument pro oddělený čas a jisté hranice ve vztazích dodala: "Protože... trávíte s kýmkoliv v práci jakékoliv množství času, potřebujete trochu prostoru."

A pokračovala dál. "Pro mě je koupelna spíše útočištěm. Není to jen čištění zubů a kartáčování vlasů. Jsou to svíčky, je to koupel, jsou to krémy, jsou to pleťové vody, víte. A cítím se mnohem šťastnější, když vyjdu ven bez jakýchkoliv vyrušení.“

Kelly Clarkson zveřejnila tuto část svého rozhovoru s Catherine Zetou-Jones na svém instagramovém účtu a hned se začaly množit komentáře fanoušků, kteří nápad se dvěma koupelnami velmi kvitovali a fakt, že má v koupelně Catherine svoji "dívčí jeskyni" je nijak nepřekvapil. Faktem ale je, že manželství slavné herečky s ještě slavnějším Michaelem Douglasem mělo svoje problémy.

V roce 2013, tedy po třinácti letech manželství, pár oznámil, že žije odděleně. Tehdy se už veřejně mluvilo o rozvodu a také o tom, že Catherine se nemůže doslova na Michaela ani podívat. Nakonec to trvalo celý rok, ale v roce 2014 se dali zase dohromady. Douglas sám poté otevřeně promluvil o manželských problémech v roce 2015 v The Ellen DeGeneres Show. "Nemůže to být jednosměrná ulice. Ale já jsem do ní blázen. A ano, myslím, že každý pár má své těžké časy. Jediný problém je, jak dobře víte, že jsme všichni na očích veřejnosti a všechno je odhalenější, než u většiny lidí. Ale jsme zpět silnější než kdy předtím," řekl tehdy Michael Douglas.

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas se potkali už v roce 1998. Bylo to na filmovém festivalu v Deauville. Zeta-Jones tam tehdy propagovala svůj film The Mask of Zorro a Douglas propagoval zase Dokonalou vraždu. Během vystoupení v roce 2016 v The Jonathan Ross Show Douglas prozradil, že viděl Catherine v její roli Eleny Montero a požádal svého publicistu, aby mu s ní na festivalu zajistil schůzku. "Potkal jsem ji v baru a byl jsem naprostý gentleman," vyprávěl Douglas. Vzpomněl si, že se jí zeptal: "Nechceš se náhodou ještě vrátit a dát si skleničku?" Když se s ním Zeta-Jones později v noci opravdu znovu setkala, řekl jí: "Víš, budu otcem tvých dětí."

Podle Douglase Catherine tehdy odpověděla: "Víš, že jsem o tobě hodně slyšela a hodně jsem o tobě viděla, a myslím, že je čas, abych ti řekla dobrou noc." Ale Douglas se nevzdal a také dobře věděl, že herečku čekalo natáčení ve Skotsku. A jakmile se vrátila, poslal jí kytici růží. Nakonec se během prosincového výletu do Aspenu v roce 1999 zasnoubili a o rok později se vzali. A Catherine Zeta-Jones ve svém nočním stolku stále uchovává kartičku, kterou Douglas připojil k těm růžím. Co na ní bylo napsáno, ale nikdy neprozradila.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený The Kelly Clarkson Show (@kellyclarksonshow)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve