Vilhelmová má asi nahnáno, že je Dyk přeci jen o něco čerstvější ročník. Co laciného zkusí herečka příště, aby působila mladší?

 Celebrity 
25. července 2014 06:53 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Táňa Vilhelmová měla premiéru filmu Foto: Archiv vipstory.cz
To je nám ale povedený páreček. I když se zdá, že všechno ve vztahu Vojty Dyka a Táni Vilhelmové šlape jako švýcarské hodinky, občas nám připadá, že se starší herečka snaží svému mladšímu druhovi alespoň trochu věkově přiblížit.

Ve středu večer vyrazil páreček do Lucerny na premiéru českého filmu Díra u Hanušovic, kde Vilhelmová dostala hlavní roli učitelky, která se snad nikdy nevdá, a z jejich outfitů měl člověk velmi rozporuplné pocity. Dyk vypadal jako plážový ”túrista”, který zřejmě zapomněl, že není na karlovarské kolonádě a Tánička se ohodila do saténových šatů, které hýřily barvami.

Zepředu to ještě bylo docela dobrý, ale při pohledu zezadu model nevypadal ani trochu žensky. Naopak měla herečka co dělat, aby uhlídala vykukující podprsenku, protože vršek šatů všelijak poskakoval kvůli svému střihu. Vilhelmová si asi doma u zrcadla řekla, že takhle nějak by se určitě oblékla mladá holka v pubertě. Dospělá dáma by však v dnešní době nepřeberných možností volila alespoň samodržící spodní prádlo, pokud nechtěla jít bez podprsenky. Na večer do baru možná fajn, ale na premiéru to opravdu působilo lacině a zanedbaně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod