Českou moderátorku čekal nešťastný návrat z dovolené. Okradli ji sousedi?

 Celebrity 
25. července 2014 06:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pozdě bycha honit... Foto: Facebook
Většina z vás se nejspíš právě vrátila z dovolené nebo se co nevidět na nějakou chystá. Míša Dolinová se jako již tradičně vydala s rodinou do populárního Chorvatska. „Jezdíme autem. Naštěstí mám hrozně zodpovědného muže, takže se nám nikdy nic nestalo,” oddychla si moderátorka. Jakmile prý auto hlásí, že je něco v nepořádku, hned hledá nejbližší autoservis.

Auto sice mají tip ťop, ale neštěstí se stejně nevyhnuli. „Jednou když jsme se vrátili, už jsme byli tak unavení, že jsme nechali kufr v autě a chtěli jsme ho vzít až druhý den ráno,” posteskla si Dolinová vipstory.cz. Chytrým hlavičkám už je úplně jasné, co se stalo. „Zřejmě to někdo z baráku viděl. Můj muž přišel a najednou povídá, že ten kufr tam není. Přišli jsme o peníze, všechno z dovolené... tak to mě hodně mrzelo,” dodala Míša.

Od té doby už se leností přemáhat nenechává. „Doporučuju všem, jakmile přijedou, ať si vybalí. Nikdy nevíte, jaké zvídavé očko to zrovna sleduje,” poučila všechny, ale ne nadarmo se říká, že pozdě bycha honit.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?