Rozchod mu jde nebývale k duhu. Poté, co dal tenistce kopačky, připisuje si jedno vítězství za druhým a bankovní konto se utěšeně rozrůstá!

 Sport 
24. července 2014 14:26 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rory skončil 17 ran pod par hřiště Foto: Facebook
O víkendu se hrál v prestižní golfový turnaj British Open a golfista Rory McIlroy opět triumfoval. Poprvé ve své kariéře slavný turnaj vyhrál a s vítězstvím z US Open 2011 a PGA Championship 2012 se stal teprve třetím golfistou v pořadí, kterému se podařilo připsat si vítězství na třech různých majorech do 25 let. Dosud vyhrály pouze legendy Jack Nicklaus a Tiger Woods.

Přitom minulý rok se Rorymu extrémně nedařilo. Jeho osobní život byl jako na houpačce. Se svojí přítelkyní Caroline Wozniackou se neustále scházel a rozcházel a to se odráželo i na jeho golfu. Po zrušených zásnubách a zřejmě definitivním konci poněkud bouřlivého vztahu, se Rory soustředil pouze na svoji kariéru a jak je vidět, vyplatilo se.

Za vítězství si připsal na konto téměř 34 milionů korun a další peníze vydělal i svému otci, který si před deseti lety vsadil, že syn do 26. narozenin prestižní turnaj vyhraje. Na budoucí úspěch svého tehdy patnáctiletého syna vložil společně s třemi kamarády 14 tisíc. Při kurzu 500:1 tak nyní čtveřice inkasuje 6,9 milionu korun.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod