Simona Postlerová darovala anděla, ale ten její ji opustil. U ní doma řádí nemoci jako černá ruka!

 Celebrity 
27. dubna 2014 08:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Česká herečka se musela za poslední roky vyrovnat s nejednou ranou osudu Foto: Husí kusy
Nedávno se v pražském hotelu Hilton Prague Old Town uskutečnil třetí ročník charitativní aukce s názvem Husí kusy. Aukční katalog letos známé osobnosti českého šoubyznysu obohatily vlastnoručně vyrobenými předměty. S troškou do mlýna přispěla taktéž herečka Simona Postlerová, která se účastní každý rok. „Na tuhle aukci chodím ráda, je to pro dobrou věc, tak hlavně, aby se vybralo co nejvíc,” řekla Postlerová vipstory.cz.

Od vedení nadace bylo zadání jasné. Jako mustr nechali vyřezat takové kuželky a z nich měli zájemci vyrobit andělíčky. Na koho nezbylo, vyrobil cokoliv, co mu představivost dovolila. „Já jsem dala dva výrobky. Minule jsem dala svůj obrázek malovaný olejem, takové zátiší. Můj tatínek byl malíř a herec, takže mě vedl. Měla jsem ho doma a najednou mě napadlo, že ho nechám vydražit,” zavzpomínala Simona.

Známá herečka se ráda rozdělí, na rozhazování ji však neužije, protože není materiálně zaměřena. Kdyby měla milion korun, nešla by ho rozfofrovat, ale myslela by především na rodinu. „Nechci to rozmazávat, máme doma nějaké nemoci... takže pryč s tím! Velmi bych si tu částku rozsekala a darovala to například do zdravotnického ústavu nebo na nemocné děti. No a potom bychom si zašli třeba na oběd,” dodala herečka pozitivně. Její manžel se musel před několika lety vypořádat s rakovinou a s vážnou nemocí syna Damiána je to běh na dlouhou trať.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít