Osmany Laffita se pomalu smiřuje se skutečností, že nikdy nebude mít děti. Jeho partner je nechce.

 Celebrity 
25. dubna 2014 12:59 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dítě není pejsek, to by si měl každý uvědomit Foto: Facebook O. Laffity
Módní návrhář Osmany Laffita je sice kubánského původu, ale de facto už může říct, že je doma v České republice. „Tady žiju už skoro třicet let, to je víc, než jsem žil na Kubě,” řekl vipstory.cz. A jako doma se tu i cítí, proto jednoho dne zatoužil po adopci dítěte, které by ve své hvězdárně vychovával s dlouholetým partnerem Guyem. Ten se k tomu bohužel ani zdaleka neměl a za svým názorem, že děti ne, si stojí stále. „Už jsme o tom ani dál neuvažovali a podle mě to tak zůstane.”

Osmanymu totiž došlo, že jeho přítel má, ať se mu to líbí nebo ne, pravdu. „Dítě není pejsek, ale seriózní věc. Já hodně cestuju, takže nemůžu mít dítě a pořád ho někde tahat s sebou. A nechat ho s chůvou? To je taky nefér vůči němu,” vysvětlit Laffita. Místo toho už se pomalu začal smiřovat s tím, že žádné cupitání dětských nožiček nebude.

Útěchou však zůstává návrháři jeho nemalý zvěřinec, do něhož sice možná investuje víc peněz, ale může si dovolit odjet podle potřeby. Nejvíce exotickým exemplářem na jeho pozemku je bezpochyby sibiřský tygr Badgheera, kterého dostal od kamaráda k narozeninám, když byl malé koťátko. Tehdy ještě návrhář netušil, co taková péče o tygra znamená a my si to můžeme jen představovat...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum