Hlavní roli v muzikálu Mamma Mia dostalo pohybové poleno. Zpěvačka soustrastně doufá, že publikum z toho nebude chtít páchat sebevraždu...

 Celebrity 
25. dubna 2014 05:09 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Myslíte, že taneční hodiny budou k něčemu platné...? Foto: Facebook S. Křovákové
Vítězka SuperStar 2013 Sabina Křováková nyní získala svoji první roli, která se bude odehrávat na divadelních prknech. Čeká ji jedna z hlavních postav v chystaném muzikálu Mamma Mia, jenž bude mít premiéru 12. prosince v pražském Kongresovém centru. „Jsem zvědavá, protože je to něco úplně jinýho pro mě. Ke zpěvu mi přibyde tanec a herectví,” popsala zpěvačka své první pocity a zvědavá je nejen ona, ale i my, protože už v talentové soutěži byla vyhlášeným pohybovým anti-talentem. Přesto chtěla konkurz na pozitivní muzikál s písničkami skupiny Abba zkusit.

„Hned jsem producentům hlásila, že neumím vůbec tancovat. Oni mi říkali, že to nevadí a nějak do dopadne. Jenže to mě ještě neviděli! Netuším, jestli mi nějaké taneční hodiny pomohou...” řekla Sabina vipstory.cz. Jenže zábavný děj Mamma Mia, který se ke všemu odehrává na řeckém ostrově a je prosycený sluncem se usměvavé Křovákové líbil natolik, že to bude muset nějak v roli Sophie zvládnout. „Jen doufám, že až mě lidi uvidí, tak z toho nebudou mít deprese a nebudou chtít skákat z mostu,” dodala SuperStar.

Dále se v hlavních rolích muzikálového hitu představí také Ivana Chýlková, Alena Antalová, Jiří Langmajer, Petr Kolář, Roman Vojtek, Leona Machálková, Jitka Asterová, Michaela Nosková, ale také i moderátorka VIP zpráv Daniela Šinkorová či Pavel Vítek.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve