Podivínka s vosím pasem je obyčejná lhářka a podvodnice. Káže vodu, ale pije víno!

 Video 
26. dubna 2014 14:30 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
3 fotografie v galerii
Když nepije ani nejí, proč má na stole snídani?! Zdroj: Youtube.com
Určitě jste se už virtuálně seznámili s Valerií Lukyanovou alias oživlou Barbie, která svým zjevem od hlavy až k patě připomíná nejslavnější panenku na světě. Její proporce jsou natolik dech beroucí, až se člověku krade do mysli otázka, jak toho docílila? Ona tvrdí, že jediná plastika, kterou podstoupila, je zvětšení prsou a zbytek těla údajně pramení z tzv. breathariánství (životní způsob, podle kterého není nutné jíst, pít ani spát, protože lze žít jen ze vzduchu).

Jenže na videu, které sama natočila je důkaz, že nejen jí, ale i pije! Sami se můžete přesvědčit nejprve v 0:38 a potom ve 2:35, když jí u tabletu leží míchaný nápoj. Mezi tím stále dokola a dokola ukazuje své neuvěřitelné křivky a skoro neexistující pas. Takže se zdá, že Barbie je obyčejná lhářka a její tělo není dílem božím, ale dílem šikovných lékařských ručiček.

Ono by každému mohlo být jedno, že si nechala vzhled upravit, kdyby sama estetickou chirurgii neodsuzovala urážlivými výroky. Ukrajinská modelka Valeria totiž tvrdí, že kdybychom nekřížili rasy mezi sebou, nepotřebovali bychom plastickou chirurgii. Prý tímto vlastně ošklivíme a degenerujeme.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum