Podaří se Jolaně Voldánové zachránit své manželství? Odešla kvůli němu z televize, ale budoucnost má nejistou.

 Celebrity 
26. dubna 2014 07:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak šel čas s Jolanou Voldánovou Foto: Česká televize
Důvody jejího odchodu z televize jsou dodnes trochu nejasné. Po osmnácti letech opustila Jolana Voldánová zpravodajskou židli a ve svém vyjádření uvedla jako hlavní důvod péči o rodinu a manžela. Není divu, protože moderátorka to ve svém životě neměla s muži zrovna jednoduché.

Voldánová má dvě děti, ovšem identitu otce 13letého Vojty nikdy neprozradila. Ale i televizní vrabci na Kavčích horách si štěbetají, že milencem Voldánové byl ženatý kolega z televize, který se kvůli ní odmítl rozvést. Později našla útočiště v náručí Petra Císařovského, za kterého se provdala a pořídila si s ním dcerku Kačenku .

Životní zkušenosti zřejmě moderátorku řádně vycvičily. Není tedy divu, že raději upřednostnila rodinné štěstí před samotnou kariérou. Navíc v bouřivé době, kdy se to ve zpravodajství veřejnoprávní televize pěkně mele. "Život je změna, život je boj, a nikdo nic nemá nastálo,“ říká sama Voldánová a zároveň potvrzuje, že situace v kolektivu plném výrazných a silných osobností není vůbec jednoduchá.
Kam dál?
Werichův syn dostal job snů! Neváhal ani minutu!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008