Tereza Kerndlová jako oběť domácího násilí

 Video 
02. února 2014 15:52 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
6 fotografií v galerii
Každá pátá žena v Čechách a na Slovensku je obětí domácího násilí Zdroj: Youtube.com
„Málokdo ví, že každá pátá žena v Čechách i na Slovensku je obětí domácího násilí. Tato statistika je hrozivá a mně to není jedno. Stejně tak i slovenskému duu Mafia Corner. Jak jsme již informovali, vznikla série fotografií s modřinami k tomuto projektu, pak následoval singl a do třetice přicházíme přímo s videoklipem. Vím, že tahle problematika je složitější a věci nejsou vždy černobílé, ale přesto věřím, že klip otevře některým lidem oči. Koukněte na něj a pošlete ho dál,” říká zpěvačka Tereza Kerndlová o svém pracovním počinu.

Slovenská producentská dvojice Mafia Corner ve spojení s Terezou představila před několika týdny song s názvem Být či Nebýt na podporu boje proti násilí páchaném na ženách.

K tomuto singlu vznikla i série fotografií, na kterých je Tereza s modřinami a poukazuje na tak vážný problém naší společnosti, jenž často přehlížíme. Nyní má skladba i vizuální zpracování. Videoklip se natáčel v Bratislavě v režii Rolanda Wranika. Je plný emocí. Úzkosti, trápení, pocitů samoty a těžkého rozhodování, zda odejít nebo stále setrvávat ve vztahu, který týrané ženy ničí. Tereza chce skladbou upozornit na toto závažné téma a pomoci ženám v odhodlání ke změně v jejich životech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum