Skandalistka Hanička Krampolová opět na scéně. Z léčebny je doma, tak už zase vystrkuje růžky.

 Celebrity 
22. dubna 2014 15:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Krampolová na sebe ráda upozorňuje a to bohužel všemi možnými způsoby TV Nova
O manželce Jiřího Krampola jsme již dlouho neslyšeli a to se nám zdálo trochu podezřelé. Ale známá skandalistka opět tento měsíc vystrčila růžky. Ve skandálech a trapasech, které Hana Krampolová na veřejnosti předvádí, jí konkuruje snad už jen trio Rychtář, Bartošová, Macura.

Kolem Haničky se v roce 2012 rozpoutalo hned několik afér. Byla obviněna z krádeží v obchodě, napadla údajnou milenku svého manžela a k tomu se psychicky zhroutila. Ovšem na základě svých skandálů a excesů dostala vlastní rubriku v bulvárním pořadu Top Star Magazín zvanou Deníček. V ní se oba manželé před celým národem znemožňovali zhruba půl roku. Od té doby se po Krampolové slehla zem. Podle některých médií se léčila ze svých závislostí na alkoholu a prášcích v psychiatrické léčebně.

Zda pobyt v rukou odborníků zabral, nevíme, ale protože tento měsíc si hercova manželka poněkud společensky unavená přivolávala opět záchrannou službu s podezřením na pádem pochroumaná záda, tak o účinnosti léčby můžeme tak trochu pochybovat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008