Stojí před námi budoucí velká hvězda? Mladá zpěvačka slaví jeden úspěch za druhým.

 Celebrity 
22. dubna 2014 05:03 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nela Řehořová vyhrála soutěž Česko zpívá Foto: Česko zpívá
Každý rok se v Trutnově koná moderně pojatá pěvecká soutěž pro začínající zpěváky. Do letošního osmého ročníku se přihlásil rekordní počet 451 soutěžících, a tak pořadatelka Iveta (maminka Kamily Nývltové) potvrdila, že porota měla letos nelehký úkol. Nakonec zabodovala mladičká Nela Řehořová z Police nad Metují, jejíž píseň Černá vrána nadchla srdce diváků a získala první cenu. „Je opravdu dobrá zpěvačka a má dobře našlápnuto na hudební kariéru,” chválila ji patronka soutěže Kamila Nývltová.

Nela má i v nízkém věku natočeno už několik svých písniček, se sestrou nafotila kalendář, účinkuje v TV Stars a jejím přáním je vystupovat v muzikálu, což rozhodně není nesplnitelné, když už teď se ohání nejen hudebními, ale i filmovými úspěchy. Nelu jsme totiž mohli vidět také v Babovřeskách Zdeňka Trošky a hodlá ji obsadit do všech třech dílů.

Mezi finalisty Česko zpívá se objevila také dcera Stanislava Grosse Natálie, která přijela se svou maminkou Šárkou. Divácké hlasování se však nedá obejít, takže džusem si přiťukla pouze na štěstí a zdraví Nely.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum