Tom Cruise klofnul scientoložku. Ještě ale prověřuje, zda je dostatečně pošahaná.

 Celebrity 
21. dubna 2014 05:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Každý tvrdí něco jiného... Randí spolu Tom a Laura? Foto: Twitter
Šuškanda o tom, že Tom Cruise je zadaný, nabývá čím dál více na zajímavosti. Doslova každý totiž tvrdí něco jiného. Avšak nejčastější výpovědí je historka, že již několik měsíců randí s krásnou Laurou Prepon, která jede na scientologické víře, stejně jako akční filmový hrdina. Přitom to vypadalo, že od rozvodu s Katie Holmes ho žádná nechce. Média viděla údajný pár na romantické večeři již v listopadu a od té doby se stále pravidelně scházejí, jenže mlží a odmítají spekulace o vztahu.

Laura Prepon je o rok mladší než Cruisova poslední manželka Katie, s níž má osmiletou dceru Suri. Důvodem, proč by měl potřebu vztah tajit, rozhodně není hereččin vzhled, naopak, vybral si opravdu sexy dospělou ženu. Laura už za svou kariéru vystřídala blond i rezatou a momentálně má temně černé vlasy a bledou porcelánovou pleť, s níž vypadá opravdu luxusně.

Možná se Prepon a Tom jen nechtějí unáhlit. Oba za sebou mají hned několik nevydařených vztahů a než aby se všude psalo Rozchod! chtějí se nejprve více poznat a ujasnit si, že vědí, co čeho jdou. Pokud jde o Toma, ten si chce asi taky nejdřív otestovat, zda je slečna stejný náboženský fanatik, jako on.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod