Krausovi to doma s Chýlkovou malinko drhne. Chystá moderátor návrat k manželce Janě Krausové?

 Celebrity 
20. dubna 2014 18:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Kraus a jeho odudové ženy Česká televize
Mezi Janem Krausem a Ivanou Chýlkovou to v poslední době pěkně skřípe. Krausovi se přestává dařit, sledovanost jeho pořadu stále klesá a moderátor začíná být čím dál nesnesitelnější.

S Chýlkovou jsou oba velmi dominantní jedinci a to ve vztahu nikdy nedělá dobrotu. Navíc, když se jednomu z páru přestane dařit, je na průšvih zaděláno. To, co kdysi oba přešli mávnutím ruky, začíná být v současné době téměř neřešitelný problém a vypadá to prý, že si herečka s moderátorem začínají lézt pěkně na nervy. Navíc jsou oba velmi soutěživí a ambiciózní, což je sice krásná vlastnost, ale nesmí se týkat vás a vašeho partnera. Jejich vzájemné poštuchování již přestává být zábavné a okolí se shoduje, že mezi nimi zdaleka není taková pohoda, jak se snaží navenek prezentovat.

Zajímavé je, že Jana Krausová má v současné době se svým partnerem Karlem Rodenem také velké problémy a vypadá to, že jejich vztah se definitivně rozpadl. Že by se chystalo znovu prohození párů jako před lety a Krausová se vrátila zpět ke svému manželovi?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod