Dcera slavných rodičů vyrazila do společnosti oblečená - neoblečená. Těžko byste hádali, jestli jsou tohle šaty nebo noční košilka...

 Celebrity 
14. dubna 2014 13:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ta se ale vybarvuje... Foto: Instagram / Just Jared
Na festivalu hudby a umění se logicky dá předem očekávat pár modelů, kterými celebrity upoutají fotografy i módní policii. Na letošním ročníku v kalifornském Coachella Valley si vítězství v tomto směru zaručeně odnesla Ireland Baldwin. Jak již jméno napovídá, jedná se o dceru známého herce Aleca Baldwina a půvabné Kim Basinger.

Slavným rodičům se dcerunka opravdu povedla a je to také pěkné číslo. Přestože jí je teprve 18 let, moc dobře ví, jak přitáhnout pozornost. Průhledný model oblečená neoblečená, jako princezna Koloběžka, vzbudil mnohé emoce. Jednou z nich bylo, zda na sebe mladičká modelka nehodila jen extravagantní noční košili. Ledabyle svázané vlasy do volného výčesu tuto myšlenku jedině podporovaly. Když vezmeme v úvahu, že Ireland dorostla do výšky neuvěřitelných 188cm, musela ve společnosti zářit jako výstražný kužel. No řekněte, kdo by se na tohle nepodíval (ať už z jakéhokoli důvodu)?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod