Co by se stalo, kdybyste zkřížili Missky Kuchařovou a Fajksovou? Máme foto!

 Celebrity 
15. dubna 2014 13:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tereza a Táňa... je mix krásnější než originály? Foto: Facebook
Dvě nádherné ženy - Taťána Kuchařová a Tereza Fajksová. Všichni víme, že jsou krásné a už mnoho let nám to dokazují nejen všemi korunkami, které vyhrály. Napadlo vás ale někdy, jak by tyhle dvě sličné slečny vypadaly jako jedna? Ne spolu na fotografii, ale jedno tělo s jedním obličejem. Tak se dívejte.

Česká Miss Earth Tereza našla na starém počítači pár historických fotografií, ale nebyly to jen tak obyčejné obrázky... „Před pěti roky jsem fotila v Miláně kampaň pro Pierra Cardina, spodní prádlo. Tenkrát se mnou byla i Taťána. Každá fotila něco jiného, ale nakonec nás dali dohromady. Takže dámy a pánové představuji vám mix nás obou,” napsala Fajksová na sociální síť. Jak se vám to líbí?

Vyrovná se uměle vytvořená bytost těmto dvěma půvabným ženám? Obě mají na svém kontě významná prvenství krásy. Taťána Kuchařová se roku 2006 stala jako první Češka v historii Miss World. Tereza Fajksová nás pro změnu reprezentovala na mezinárodní soutěži Miss Earth a ze 79 dívek z celého světa se stala také historicky první českou Miss Earth.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve