Vyhlášená krasavice Jana Preissová předběhla svůj biologický věk o více než deset let. Co vězí za její strhanou tváří?

 Celebrity 
14. dubna 2014 06:38 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jana Preissová neprožívá nejšťastnější životní období Česká televize
Ach, ti muži! Přesně takhle by si mohla postesknout Jana Preissová. Řeč je o nejdůležitějších mužích hereččina života, o manželovi a synovi, protože právě tihle dva přidělali Preissové nejednu vrásku na čele.

Kdysi patřila mezi nejkrásnější herečky u nás. Teď je z ní zlomená žena, která svým zjevem svůj biologický věk předběhla o více než deset let. Na herečce je znát, kolik sil ji stálo udržet zdánlivě idylické manželství se svůdníkem Viktorem Preissem a zametání jeho nevěr pod koberec. Nakonec musela překousnout i fakt, že si herec pořídil nemanželskou dceru. Další ránu zasadil Janě její syn Martin Preiss, který opustil svoji manželku i s dětmi a utekl k milence Martině Válkové. Preissová měla velmi ráda Martinovu první ženu a celou situací se velmi trápila.

Sečteno a podtrženo, celoživotní trable se na vzhledu Preissové velmi negativně podepsaly. Ona sama přiznává, že ji život vůbec netěší a marně v sobě hledá optimismus a sílu. Podle vlastních slov již ani nikoho nezajímá. Stáhla se do soukromí a je nejraději sama doma či na své zahradě. Smutný konec oblíbené herečky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod